Uslovi korišćenja

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici https://www.turistiko.rs/ prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Internet prodavnica https://www.turistiko.rs/ zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

KOMUNIKACIJA ELEKTRONSKIM PUTEM

Kada posetite Internet prodavnicu https://www.turistiko.rs/ ili nam pošaljete e-mail poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (e-mail) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U ime Internet prodavnice https://www.turistiko.rs/ obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa Mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni https://www.turistiko.rs/ (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice, i sl.), tekstovi, fotografije, logotipi, audio i softver su vlasništvo Internet prodavnice https://www.turistiko.rs/, ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Turistiko, koja je vlasnik autorskih prava nad Internet prodavnicom https://www.turistiko.rs/. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na https://www.turistiko.rs/ smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na Internet stranicama isključivo su informativnog karaktera; ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Uštedite na sledećem putovanju
Primite naše popuste preko e-mail-a